Skip to main content

We zijn een jong bedrijf op gebied van grondboringen en hebben een team samengesteld van vakmensen, met de focus op een maximale klantentevredenheid.

Elke opdracht wordt vakkundig, binnen de afgesproken timing én aan een scherpe prijs uitgevoerd. Gemaakte afspraken krijgen een strikte opvolging. Voor elke technische uitdaging zoeken Bjorn en Gert samen met hun team naar de gepaste oplossingen.

KWALITEIT DANKZIJ VAKMANSCHAP ÉN MATERIAAL OP MAAT

De correcte uitvoering van grondboringen volgt uit de combinatie van onze samenwerking met een bekwame en toegewijde boormeester en onze constante zoektocht naar het gepaste materiaal per booropdracht.

Onze putboorders focussen zich 100% op hun vakgebied en volgen regelmatig bijscholingen en extra trainingen. Voor de uitvoering van uitdagende opdrachten krijgen ze de vereiste support en ondersteuning. Deze projecten worden vooraf uitgebreid geanalyseerd en voorbereid.

Elke boorploeg beschikt over een eigen vrachtwagen met een heel arsenaal aan gereedschap. Dit maakt het mogelijk om onvoorziene omstandigheden ter plaatse meteen op te lossen.

HOE HET TEAM VAN PUTBORINGEN B&G  INSCHAKELEN?

 1. Vraag een offerte aan

  Mail ons je contactgegevens en het adres waar de boring moet plaatsvinden door.
  Geef duidelijk mee wat de bedoeling van de boring is (warmte of waterwinning, water voor veehouders, beregeningsystemen, zwembaden, drinkwater, …).
  Wij bieden u een op maat gemaakte offerte aan.

 2. Bevestig je opdracht

  Eén telefoontje of mailtje om de opdracht te bevestigen volstaat. Meteen spreken we de timing af en plannen we alles in.

 3. Heldere facturatie na uitvoering

  Na de uitvoering ontvang je een gedetailleerde factuur, uitgewerkt op basis van de offerte. Je weet exact waarvoor je betaalt.

ONZE MISSIE, WAARDEN EN VISIE

Wij werken volgens een vastgelegde missie, visie en waarden.

 • Missie

  Voor zowel particulieren als bedrijven de beste keuze zijn voor grondboringen.

 • Visie

  Met onze topteams en de modernste technieken leveren wij keer op keer een betrouwbare, kwaliteitsvolle service aan onze klanten in het vakgebied van grondboringen.

 • Waarden

  Klantgerichtheid, snelheid, flexibiliteit, orde en netheid, betrouwbaarheid, open communicatie, veiligheid, positieve ingesteldheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, teamwork, creativiteit

WIL JE EEN BORING LATEN UITVOEREN?