Skip to main content

Putboringen B&G is opgericht door Bjorn Mens en Gert Verschoren en biedt u alle boringen aan voor water- en warmtewinning.

EERST TECHNISCH LEERKRACHT, NADIEN EIGEN BEDRIJF

Net zoals Bjorn heeft Gert een verleden als technisch leerkracht. Als leraar elektriciteit aan de laatste jaar studenten van GITHO Nijlen deed hij al jaren onderzoek naar manieren om zo ecologisch mogelijk autonoom te kunnen wonen.

Hij is ervan overtuigd dat groene maar betaalbare energie een noodzaak is om een mooie toekomst te kunnen garanderen. Omdat een geothermische boring gekoppeld aan de juiste warmtepomp nu de meest verantwoorde oplossing is voor verwarming en verkoeling in uw huis heeft hij zich verdiept in de geothermische toepassingen die we kunnen gebruiken in uw woning.

Zijn visie rond het boren naar grondwater is dat dit moet gebeuren met respect voor de natuurlijke watersystemen en voorraden. Door het juiste water aan te bieden voor de juiste toepassing kunnen we water winnen zonder de natuur te beschadigen.

Bjorn is een gekend en gerespecteerd zakenman die op enkele jaren tijd zijn eenmanszaak liet uitgroeien tot de firma “BJORN MENS”, een begrip in alle toepassingen van betonboringen, zagen in beton en las-en constructiewerken. Zijn visie om een snelle en flexibele service aan te bieden, uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers die steeds op zoek zijn naar de beste oplossing op uw vraag, verklaart de snelle groei en brede klanttevredenheid van zijn zaak.

Door de handen in elkaar te slaan beschikt Putboringen B&G over het idealisme van Gert gekoppeld aan de zakelijke expertise van Bjorn wat resulteert in een geoliede machine die alles op alles zet om uw ideale partner te zijn voor al uw boringen.

WIL JE EEN BORING LATEN UITVOEREN?